пʼятниця, 10 травня 2019 р.

Зональний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних



      7 травня на базі Червонокам'янського будинку культури відбувся зональний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. До мальовничого куточка Олександрійщини, села Червона Кам'янка завітали команди з Світловодського, Знам'янського, Олександрівського, Петрівського, Компаніївського, Онуфріївського, Новгородківського  районів та міст Олександрії, Знам'янки та Світловодська.
      Наш район представляла команда «ЧП» нашого навчального закладу. 
      Всі учасники  демонстрували ерудованість, кмітливість, артистичність, організованість, волю до перемоги, упевненість у своїх силах, знаннях та вміннях.
             Конкурсна програма складалася із 2-х завдань:
1.  «Домашнє завдання» (привітання)  проводилося  під гаслом «Рятувальник – мужня професія, гордість країни, веде боротьбу за безпеку людини»
2. Конкурс «Медичний»
     Головний принцип конкурсу – прагнення  не тільки вийти переможцем і вибороти призове місце,  а ще й збагатитися необхідними знаннями з надання першої медичної допомоги,  правилам безпечної поведінки, навичкам діяти індивідуально та колективно в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях.
     У конкурсі «Домашнє завдання» команди презентували тематичні виступи різних жанрів. Теми виступів порушували актуальні питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки населення, надавали рекомендації з дій у різних надзвичайних ситуаціях, пропагували здоровий спосіб життя, несли агітаційне навантаження щодо необхідності дотримання правил безпеки життєдіяльності.
      Всі виступи проводилися виключно державною мовою.
      Під час оцінювання конкурсу враховувалися наступні критерії:
- відповідність жанру;
- виконавська майстерність;
- оригінальність сценарію;
- взаємозв’язок з аудиторією.
       Під час другого медичного  конкурсу  учасники показали теоретичні знання та практичні вміння надання долікарської допомоги.
       За підсумками двох конкурсів наша команда «ЧП» посіла пяте місце серед 13 команд. Тож вітаємо учасників нашої команди із гідним результатом та бажаємо нових перемог та звершень!






Немає коментарів:

Дописати коментар