вівторок, 12 жовтня 2021 р.

Ми за життя без тютюну, алкоголю, наркотиків!

 

Продовжується загальношкільна акція "Ми за життя без тютюну, алкоголю, наркотиків!" у рамках проєкту "Здорова людина - здорова країна". З метою формування в учнів свідомого ставлення до свого життя і здоров'я, опанування ними життєвих навичок безпечної поведінки в повсякденному житті, профілактики негативних явищ у дитячому середовищі; формування уявлення про згубну дію куріння, алкоголю, наркотичних і токсичних речовин на здоров’я; виховання бажання вести здоровий спосіб життя для учнів 8-Б класу було проведено тренінгове заняття "Скажи "Ні!" шкідливим звичкам!"

У ході заходу восьмикласники взяли участь у цікавих вправах, встановили, як негативно впливають алкоголь, тютюн та наркотики на організм підлітків, переглянули презентацію.Також школярі визначили, які основні фактори впливають на здоров'я людини та яких правил здорового способу життя треба дотримуватись, щоб бути здоровим. 

Члени шкільного парламенту дітей провели загальношкільну акцію "Маршрут здоров'я. Правила здорового способу життя". Здобувачі освіти 5-11 класів виготовили інформаційний стенд, за допомогою якого визначили, які ж  основні правила ЗСЖ допоможуть нам бути здоровими.















Немає коментарів:

Дописати коментар