пʼятниця, 15 вересня 2023 р.

Правила дорожні - корисні для кожного!

Розпочався новий навчальний рік, і до шкіл ідуть пішки, їдуть автобусами чи автомобілями учні.🚌🚗🚶‍♀️🚶‍♂️ Кожен стає учасником дорожнього руху.  А щоб на дорозі не сталися неприємності, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.

Безпека дорожнього руху не стала менш актуальною в умовах воєнного стану. Тому з 11 по 15 вересня в ліцеї було проведено тиждень безпеки дорожнього руху "Правила дорожні - корисні для кожного!", метою якого є профілактика дорожньо – транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі. Найменші здобувачі освіти - першокласники стали учасниками ігрового заняття" Я - учасник дорожнього руху", під час якого познайомилися із Світлофором🚦, пограли з ним у рухливу гру, навчилися правилам переходу через дорогу🚶, а також дізналися багато цікавого про дорожні знаки🛑. Із задоволенням маленькі школярі відгадували загадки на дорожню тематику. Отримані знання  допоможуть першокласникам зробити свій шлях до школи безпечним. 

Тож, бережіть своє життя та здоров’я, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не забувайте про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху! Наше життя та здоров’я – це наша відповідальність!💛💙









 

Немає коментарів:

Дописати коментар