неділя, 1 жовтня 2023 р.

З Днем працівників освіти!

День працівників освіти - одне із найяскравіших осінніх свят, яке відзначають у першу неділю жовтня! І пройшов цей святковий день в ліцеї, як завжди, яскраво, весело та креативно!!!

Зранку учні влаштували  справжнє свято – зустрічали вчителів, вітали і дарували святкові сюрпризи. Лідери учнівського самоврядування  прикрашали шкільні коридори та готували відеопривітання для вчителів. Потім усі зібралися в актовій залі, де відбувся святковий концерт до Дня працівників освіти, який підготували учні 11-го класу ліцею, вихованці  гуртків та учнівського самоврядування. Зі щирими словами привітань до присутніх звернулися директор ліцею Людмила Іванівна Литвин, заступники директора Альона Василівна Мовчан, Людмила Олександрівна Дахно, Тетяна Петрівна Костенко, Оксана Петрівна Чепурнова, Вікторія Вікторівна Лозова. 

Теплими  словами, вокальними номерами та сценками зі шкільного життя учні привітали всіх педагогів та працівників ліцею з професійним святом. Цей день  приніс гарний настрій та задоволення всій дружній ліцейній родині!!!













Немає коментарів:

Дописати коментар