пʼятниця, 19 січня 2024 р.

«Герої не вмирають, бо куля душі не вбива…»

24 лютого 2022 року - чорна дата в історії нашої держави, яку не забуде ніхто: розпочалася повномасштабна війна.

Весь український народ піднявся боронити свої землі. Розпочалась мобілізація цвіту нашої держави – молодих хлопців, татусів, братів, друзів, сусідів для захисту кордонів і цілісності Української держави.

Ця війна забрала життя багатьох молодих українців. У багатьох домівках не дочекались чи то батька, чи то сина, чи то брата, чи то сусіда , чи просто знайомої людини.

Сьогодні на уроці пам’яті🕯️ «Герої не вмирають, бо куля душі не вбива…», який було проведено у 9 класі (класний керівник Валентина Олександрівна Калініченко), ми вшанували пам’ять нашого Героя, захисника України і просто земляка, колишнього учня нашого ліцею Шишака Ігоря Володимировича. На заході була присутня тітка воїна Ніна Миколаївна Комірна, заступник директора з виховної роботи Вікторія Вікторівна Лозова, однокласники Вадим Артеменко та Роман Чорноморець, які згадали про Ігоря та вшанували його пам’ять.

   Словами важко загоїти у серці болючу рану втрати.  У цю гірку мить поділяємо горе з рідними  і близькими  та схиляємо голови в глибокій скорботі. 🕯️Жодні слова не опишуть той біль…. Не повернуть рідну людину… 🕯️Пам’ять про Героя – нашого захисника, назавжди залишиться в серцях  рідних, побратимів,  друзів, знайомих, односельців.









Немає коментарів:

Дописати коментар