середа, 24 листопада 2021 р.

Гідні бути українцями!

                              

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. В цей день ми вшановуємо патріотизм й мужність наших співвітчизників, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Революція Гідності - революція державотворчого поступу українського народу!

З метою вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, національно-патріотичного виховання дітей, учнівської молоді, утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості, європейського шляху розвитку України в нашій школі було проведено ряд заходів, які висвітлюють доленосні сторінки в історії України початку XXI століття:

- уроки пам'яті "Революція Гідності, охрещена кров'ю", "Народ мій є, народ мій завжди буде. Ніхто не перекреслить мій народ…";

- уроки гідності «Україна в наших серцях», «Гідні бути українцями»;

- уроки мужності «Нескорена Україна», «Зима, що нас змінила…», «Герої нашого часу», «Майдан гідних»;

-інформаційні експрес-хвилинки "Герої нашого часу";

- годину спілкування з елементами тренінгу «Вчимося жити за законами Гідності й Свободи» та виховний захід «Майдан та українська національна ідея".

Члени шкільного парламенту приєдналися до флешмобу #бути_гідним та створили інформаційний стенд "Наш дух не здолати. Свободу не вбити".















Немає коментарів:

Дописати коментар