неділю, 14 травня 2017 р.

Чисте довкілля

                             
Гартуй свій дух і волю, й тіло,
Берися за роботу сміло.
За екологію довкілля і душі.
Ставай і ти й діла свої верши.


   З юних років важливо закріпити у свідомості кожної дитини, що людина – частина природи, тому від стану природи, довкілля залежить життя людства. Екологічне виховання слід починати не в космічних масштабах, а прямо тут: біля свого будинку, на своїй вулиці, у дворі своєї школи. Тільки усвідомлюючи особисті можливості, навчаючись вирішувати найближчі екологічні проблеми, людина зуміє замислитись про долю країни в цілому.         
    
Настала весна. Ожила планета.  Для її мешканців прийшов час прибрати і прикрасити свій дім.  23 березня 2017 р. вихованці нашого закладу розпочали весняне прибирання пришкільної території з метою дотримання належних санітарно- гігієнічних вимог до утримання територій загальноосвітніх навчальних закладів, поліпшення санітарного стану навколишнього довкілля.
Дружно вийшли учні і вчителі нашої школи на шкільне подвір’я, щоб зробити його чистим і ошатним. Багато сміття зібралося за зиму. Діти з великим ентузіазмом вичищали кожен куточок шкільного подвір’я. Адже це – їхній дім і саме вони – господарі в нім.
     Кожен вихованець школи розуміє, що наш заклад – їхня друга домівка, тому щиро прагне зробити територію школи чистою та доглянутою. Спільна праця на свіжому повітрі об’єднує дитячий колектив у міцну дружню команду. Діти прагнуть оптимально взаємодіяти між собою для швидкого та якісного виконання роботи.
      Під час такої суспільно-корисної праці вихованці закладу вчаться дбати про довкілля та допомагати один одному. Протягом акції  «Чиста планета» всі працювали дружно і без примусу, з розумінням того, що від праці кожного світ стає світлішим, планета красивішою, а люди – щасливішими.







Немає коментарів:

Дописати коментар