середа, 12 грудня 2018 р.

Будьмо знайомі: ми – 5 клас!


    12 грудня 2018 року у 5-А класі відбулося свято презентація «Будьмо знайомі: ми – 5 клас!» Цього дня п’ятикласники чекали з нетерпінням, адже старанно готували танці, пісні, вчили вірші та готували представлення своїх творчих робіт.

    В день свята до школи завітали і тата, і мами, і бабусі, і дідусі наших маленьких артистів, зібралася уся дружня шкільна родина. Чудовий настрій та масу  гарних позитивних емоцій подарували п’ятикласники присутнім. Юні артисти показали усі свої таланти, вміння та подарували приємні хвилини спілкування. Разом із педагогом-організатором Носенко Н.К. грали в ігри, виконували цікаві завдання, під час математичної перерви виконували незвичайні вправи.
    А на завершення свята усі учасники підійшли до найурочистішого моменту: усі присутні склали незвичайні клятви і пообіцяли один одному не робити деяких речей, а деякі обов’язково виконувати. Батьки поклялися на ремені та щоденниках завжди допомагати своїм дітям, учні – гарно навчатися і робити все, щоб батьки та вчителі ними пишалися. А класний керівник Дахно Людмила Олександрівна склала клятву на класному журналі завжди підтримувати своїх вихованців, захищати їх та довести до одинадцятого класу. 







Немає коментарів:

Дописати коментар