понеділок, 15 квітня 2019 р.

Фестиваль Дружин юних пожежних


З метою навчання підростаючого покоління правилам пожежної безпеки, долікарської допомоги, навичкам діяти індивідуально та колективно в різних життєвих і надзвичайних  ситуаціях 11 квітня 2019 року в Олександрівському районному центрі дитячої та юнацької творчості було проведено районний етап фестивалю Дружин юних пожежних.
У ньому взяли участь п’ять команд з навчально-виховних об’єднань: «ЧП» (КЗ «Олександрівське НВО №1»), «Колір сонця» (КЗ «Олександрівське НВО №2»), «Палаючі серця» (КЗ «Красносільське НВО»), «Український рятівник» (КЗ «Красносілківське НВО»), «Екстрим» (КЗ «Михайлівське НВО»). До конкурсної програми входили:  конкурс «Домашнє завдання» на тему: «Рятувальник – мужня професія, гордість країни, веде боротьбу за безпеку людини!» та конкурс «Медичний». У конкурсі «Домашнє завдання» всі команди показали  якісну підготовку до поставленої теми, висвітлено актуальні питання щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки, дії у різних надзвичайних ситуаціях. Діти продемонстрували втілення своїх оригінальних ідей, артистизм і почуття гумору, знання з курсу основ здоров’я та вміння імпровізувати. Слід відзначити сценічну культуру всіх команд, кожна з них мала свій стиль, костюми, наочно-ілюстративний матеріал, яскраві декораціі, учасники вражали театралізованими постановками, хореографією, вокалом. Учасники виглядали чепурними, охайними і справляли гарне враження. 
      Спостерігаючи за розмаїттям виступів команд, важко було передбачити, яким буде фінал. Членам журі довелося чимало посперечатися, визначаючи переможців. Судити було важко, адже і творчі задуми учасників були на високому рівні. Але все ж таки обрані кращі з кращих. Перемогу виборола команда «ЧП» (КЗ «Олександрівське НВО №1»). Всі команди були нагороджені подарунками та грамотами.





Немає коментарів:

Дописати коментар