вівторок, 10 грудня 2019 р.

Сесія районного парламенту дітей



   5 грудня 2019 року в приміщенні Олександрівського РЦДЮТ відбулася сесія районного парламенту дітей. На сесію прибули 41 депутат з 14 шкільних осередків самоврядування. Нашу школу представляли члени шкільного парламенту дітей Ярова Анна, Кучеренко Антон, Різаненко Оксана, Чубатенко Діана.
    Сесію відвідав методист районного методичного кабінету Іван Ващенко, який схвально висловився про роботу юних парламентарів, побажав їм нових ідей та результативної участі у вирішенні актуальних проблем підростаючого покоління. За активну роботу в міжсесійний період наш шкільний парламент був нагороджений Грамотою відділу освіти Олександрівської РДА.
   Гість сесії, Владислав Явірський, заступник начальника відділу «Олександрівське бюро правової допомоги» провів майстер-клас для депутатів та відповів на запитання правової тематики. Наголосив на допомозі у вирішення питання особам, які зазнають насилля та знущань. В ході роботи сесії голови парламентів звітували про проведений просвітницький захід «Стоп-булінг!». Депутати працювали в комісіях та відвідали благодійну ярмарку «Хай в кожному серці живе доброта».




Немає коментарів:

Дописати коментар