неділя, 1 травня 2022 р.

Всесвітній Кубок з командної гри «Що? Де? Коли?»

Гра «Що? Де? Коли?» - одна з найпоширеніших «ігор на логіку». Крім логіки, у таких іграх активно працюють інтуїція, раптова розумова здогадка, асоціативне мислення, почуття гумору.

29 квітня 2022 року Кіровоградським обласним центром дитячої та юнацької творчості підготовлено і проведено Всесвітній Кубок з інтелектуальної командної гри «Що? Де? Коли?» - ХІІІ етап XХІІІ відкритого Чемпіонату Кіровоградської області з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2021-2022, присвяченого 30-річчю Незалежності України.

Учасники протягом доби мали можливість   відповісти на 30 питань, на кожне з яких було 10 варіантів відповідей, серед яких треба вибрати один. У грі взяли участь більше ніж 120 команд з Вінницької, Дніпропетровської, Закарпатської, Кіровоградської, Київської, Одеської, Полтавської, Харківської, Чернівецької та Чернігівської областей. А це більше ніж 500 учасників у різних вікових категоріях. 

Переможцями Кубку з «Що? Де? Коли?» стали команди з найбільшою кількістю балів за сумою найкращих результатів 2-х гравців команди. Серед переможців і команда "Прайм"  нашого ліцею. У різних вікових категоріях наші гравці посіли призові місця. Вітаємо Марію Дахно, Максима Матюшина, Ольгу Григор'єву, Олександра Костенка, Вікторію Бондаренко, Тамару Бондаренко, Дмитра Майданника, Анну Макаренко за високі результати. Дякуємо усім, хто брав участь та допомагав під час підготовки та проведення гри!

Немає коментарів:

Дописати коментар