субота, 28 травня 2022 р.

"Правила дорожнього руху - твої правила"

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

З 16 по 20 травня в ліцеї пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху на тему: "Правила дорожнього руху - твої правила", метою якого було залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях селища, заміських дорогах, у транспорті. У рамках Тижня були проведені різноманітні тематичні заходи: бесіди з елементами гри, перегляд мультфільмів, презентацій, відеороликів на тему тижня, вікторини, години спілкування. Активну участь у проведенні тижня взяли наймолодші ліцеїсти - першокласники. Учень 1-А класу Тарнавський Артем виготовив плакат "Правила дорожнього руху", а учениця 1-Б класу Михайловна Алевтина створила об'ємну творчу роботу "Наш друг - безпечний рух". 

   Метою проведених заходів є розширення знань дітей про безпечну поведінку на дорогах, розвиток вмінь і навичок свідомо дотримуватися Правил дорожнього руху, виховання поваги до встановлених правил і бажання їх знати та виконувати.





Немає коментарів:

Дописати коментар