вівторок, 20 лютого 2024 р.

Небесна Сотня: Янголи свободи

💛💙20 лютого ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини.🕯️ Саме на 20 лютого припадає пік розстрілів Героїв Небесної Сотні у середмісті Києва.

🕯️Загиблих учасників Революції Гідності називають Небесною Сотнею. Усі вони різні за віком, статтю, освітою, з різних куточків України та з-за кордону. Серед них були і успішні підприємці, і студенти, і пенсіонери. Та вони стали уособленням людської, громадянської та національної відваги й самовідданості. Революція Гідності підтвердила: українці не просто обрали шлях до Європи, а й готові за нього боротися, відстоюючи власні права та свободи. У світі Україну сприймають як державу з власною самобутністю, історією та гідністю, здатну захистити суверенітет.

Сьогодні, в умовах повномасштабного вторгнення рф в Україну згадуємо ті доленосні події, які стали символом боротьби за свободу та гідність.

Здобувачі освіти ліцею вшанували пам’ять тих, хто віддав свої життя за свободу та демократичні цінності. Класними керівниками було проведено уроки пам’яті «Не серед нас, та разом з нами, в серцях, у пам’яті, в думках», «Небесна Сотня: Янголи свободи», години спілкування «Герої не вмирають». Учні доєдналися до загальношкільної тихої акції «Янголи пам’яті», яку ініціювали члени учнівського самоврядування.

Ми закликаємо вас сьогодні згадати у ваших молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай память всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі!🇺🇦💛💙











































Немає коментарів:

Дописати коментар