понеділок, 26 лютого 2024 р.

Лютий, довжиною в 2 роки...

Сьогодні календар нам показує дату, яка закарбувалася в серці кожного українця – 24 лютого 2022 р. Лютий в нашій країні триває вже 2 роки. Ніби й змінюються в календарі дні, місяці, але  в душі кожного українця до сих пір лютий. 

Учні 7-А та 6-Б класів  ознайомилися з альманахом, який називається «Лютий, довжиною в 2 роки». В цьому альманасі (щорічному журалі) 6 розділів, які допомогли згадати всі основні події цих двох років та ще більше усвідомити глибину всього того, що зараз відбувається з українцями. Учні згадали полеглих захисників України та пом'янули їх хвилиною мовчання. Згадали, як все починалося, визначили народні символи незламності. Виготовили стіну побажань "Я бажаю, тобі, Україно!" - на голубах миру написали свої побажання для України! Також виготовили листівки та малюнки для ЗСУ!

Здобувачі освіти 6-А класу стали учасниками усного журналу "Україна - нація незламних", а учні 3-А класу пригадали події лютого 2022 року під час проведення уроку пам'яті "Не забудемо і не пробачимо"

































Немає коментарів:

Дописати коментар