середа, 20 лютого 2019 р.

Герої не вмирають… Просто йдуть




     З метою ознайомлення учнів зі сторінками  сучасної історії нашої держави, виховання патріотичних почуттів серед учнівської молоді, патріотичної свідомості, любові до Батьківщини, вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, ціннісного ставлення до людей, які віддали життя за свободу та незалежність України в нашій школі було проведено ряд заходів:


1. Години  спілкування:
    - «20 лютого – День памяті Небесної Сотні», «У нашій памяті вони назавжди залишились…», «Україна для всіх одна», «Вони занадто любили Україну»;
2. Уроки – памяті:
-  «Ангели сьогодення»,  «Мамо, я не вернусь…»,  «Герої не вмирають».
3. На честь вшанування Героїв Небесної Сотні 20 лютого 2019 року  було проведено  урок  пам’яті  для учнів 5-11 класів на тему «Герої не вмирають… Просто йдуть». Учасники заходу ознайомилися з перебігом Революції Гідності, у піснях та віршах згадали події на Майдані Незалежності  в лютому 2014 року, переглянули відеоролики, хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, які віддали свої життя за світле майбутнє України. Учасники заходу закликали не забувати героїв, а також пам`ятати, за що боролися та полягли ці люди.







Немає коментарів:

Дописати коментар