вівторок, 18 лютого 2020 р.

День безпечного Інтернету


     11 лютого 2020 року у світі відзначається День безпечного Інтернету  під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.
     Члени шкільного парламенту дітей Олександрівської ЗШ І-ІІІ ступенів №1 КЗ «Олександрівське НВО №1» також долучилися до проведення заходів, присвячених цьому дню. Юні парламентарі підготували та провели заняття для учнів молодших класів «Правила безпечного користування Інтернетом» з переглядом відеороликів, мультфільмів. Голова шкільного парламенту Анна Ярова та членкиня ШПД Діана Чубатенко розповіли про всесвітню мережу Інтернет, її користь та шкоду, ознайомили учнів школи з правилами безпечного поводження в мережі, а також з етикетом спілкування. Діти переглянули мультфільми «Нові корисні підказки. Увага! Інтернет!», " Безпечний Інтернет. Найжахливіший тиждень Петрика", дізналися більше про Інтернет-культуру, пригадати правила Інтернет-спілкування та дали обіцянки їх дотримуватись, а також познайомилися з цікавими, а головне, безпечними Інтернет-ресурсами.
      Учні 4 класу взяли участь у тестуванні «Правила безпечного користування Інтернетом» та перевірили свої знання.
      Сподіваємось, що діти,  отримавши нові знання щодо безпеки в мережі Інтернет, зможуть уберегти себе від потенційних небезпек глобальних мереж. Адже обізнаний – значить озброєний.







1 коментар:

  1. Strange "water hack" burns 2lbs overnight

    Well over 160k men and women are using a simple and SECRET "liquid hack" to drop 2 lbs each and every night while they sleep.

    It's simple and works with anybody.

    This is how to do it yourself:

    1) Go get a drinking glass and fill it up with water half full

    2) And then follow this weight losing hack

    so you'll become 2 lbs thinner the very next day!

    ВідповістиВидалити