субота, 14 серпня 2021 р.

Сценарій свята Останнього дзвоника 2020-2021 н.р.



Мета: сприяти збереженню традицій школи, наступності поколінь, вихованню почуття поваги та вдячності до вчителів, працівників школи, формувати ціннісне ставлення до шкільної родини.

Оформлення: повітряні кульки, гірлянди із квітів, плакати, стрічки, національна символіка

Звучить музика, пісні про школу.

Звучать фанфари.

Хід свята

Ведучий 1. Доброго дня усій дружній шкільній родині: учням, батькам, гостям, учителям, працівникам школи. Ми вітаємо усіх вас в час найкрасивішого, найочікуванішого шкільного свята – свята останнього дзвоника, закінчення чергового 2020-2021 навчального року.

Ведучий 2.  За доброю традицією ми зібралися сьогодні на цьому прекрасному шкільному подвір’ї , щоб відсвяткувати задоволення від зробленого за рік , гордість за досягнуті успіхи і радість  наближення канікул.

Ведучий 1. Але найбільш хвилюючим, радісним і водночас  сумним  буде це свято  для наших випускників,  бо для них  через декілька миттєвостей  продзвенить прощальна мелодія останнього шкільного дзвінка  і покличе у незвідані далі.

Ведучий 2. Це свято присвячується їм, нашим вигадливим, талановитим, веселим і непосидючим випускникам 2021 року.

Ведучий 1. Влийтеся востаннє в  нашу  шкільну родину, вслухайтеся в переливи дзвоника, збережіть у памяті ці неповторні хвилини прощання зі школою.

Ведучий 2. Зустрічайте випускників 2021 року разом  з класним керівником Оксаною Олександрівною Микитчук.

(Під мелодію на лінійку  заходять учні 11 класу разом із класним керівником)

Ведучий 1. У цей святковий, урочистий день свої слова вітань адресує усім присутнім директор школи Людмила Іванівна Литвин.

Директор: (Слова директора. Директор представляє гостей, вітає ветеранів педагогічної ниви)

Директор: Підняти Державний прапор України запрошуємо ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Покласти квіти до меморіальної дошки ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(Підняття Державного прапора під звучання Гімну України)

Директор: Останній дзвоник – це те свято, коли ми підбиваємо підсумки навчального року і нагороджуємо найактивніших школярів. Адже у нас є ким пишатися. Впродовж цього навчального року наші здобувачі освіти приймали активну участь у різноманітних освітніх заходах, займали призові місця в олімпіадах та конкурсах.

(Директор запрошує завучів для нагородження)

Ведучий 2:  Школа – це той час, коли  все легко, все можливо.

Ведучий 1.  Сьогодні, колись маленькі, стоять випускники на цьому  порозі – дорослі, гарні, щирі, веселі і трохи сумні.

Ведучий 2: Тож побажаємо їм щастя і радості, успіхів і перемог. Все це їх чекає попереду.

Ведучий 1. А зараз свої прощальні вітання усім учасникам нашого свята шлють найстарші учні. Тож ваш вихід, випускники.

(Під мелодію виходять випускники)

Слова випускників:

1.     Ось і закінчився наш останній  навчальний рік і настала хвилююча мить прощання зі шкільною родиною. Розвязано усі приклади і задачі, виконано усі шкільні завдання. Попереду у кожного з нас свій зліт, своя життєва дорога, яку ми зараз обираємо. Але саме сьогодні ми, як ніколи, відчули, що школа – це наш рідний дім, дім дитинства і юності. Ми з сумом озираємося на прожиті шкільні роки, бо вони ніколи не повторяться.

2.     Кожному з нас доведеться пройти різні випробування. Та ми завжди з вдячністю будемо згадувати рідну школу, яка навчила нас працювати, долати труднощі, іти до мети, допомогла визначити життєві пріоритети. Перед нами відкривається увесь світ, безліч доріг. Наступає наш час!

3.     Тож візьмімося міцніше за руки. Запамятаймо стук наших сердець і тепло рук однокласників, які не раз виручали у важкі хвилини, від яких отримували лайки в Інстаграмі та Фейсбуці. Адже завтра поруч із нами будуть інші люди.

4.     Давайте жити просто зараз, даруючи любов і частинку свого серця ближнім. Я віддаю частинку свого серця своєму дитинству, яке вже ніколи не повториться. Дитинство моє, прощавай!

5.     Я віддаю його своїм безтурботним шкільним дням. Було здорово!

6.     Я віддаю своїм друзям. Найкращим, найвірнішим, найнадійнішим!

7.     Я віддаю свою любов батькам. Усі роки вони були разом із нами. Я дуже вас люблю!

8.     Я віддаю свою любов учителям. Дякую за підтримку  і розуміння!

9.     Я віддаю свою любов рідній школі. Школо рідна, прощавай!

10.           Я віддаю цю любов своєму майбутньому. На нас чекають великі справи!

11.           Я віддаю свою любов усім, хто вчив мене завойовувати і підкорювати світ.

Разом: Ми це зробили!

Танець випускників

(Під мелодію випускники повертаються на свої місця)

Ведучий 1. У цей святковий день дитинство захоплює усіх присутніх різнобарвям та неперевершеністю. Тож нехай линуть довкола щасливі акорди молодого життя, нехай здійснюються всі ваші найзаповітніші мрії, відлітають у небесну блакить  переливами останнього шкільного дзвінка.

Ведучий 2. Тож нехай цей прощальний дзвінок  об’єднає ваші душі та серця. Право  дати останній  дзвінок 2020 – 2021 навчального року надається учениці 1 класу _________________________________________________________________________ та учню 11 _______________________________________________________________.

Ведучий 1. Урочиста частина Свята Останнього дзвоника закінчується.

(Звучить Державний Гімн України)

Ведучий 2. А зараз запрошуємо  наших випускників на їхній останній шкільний  урок.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар