середа, 1 вересня 2021 р.

І знову Першовересень нас дзвоником зустрів!

 


Свято Першого Дзвоника завжди є важливою подією як для учнів, батьків, так і для вчителів. А цьогорічний Першовересень був надзвичайно хвилюючим. Адже 2021 рік став особливим для нашої держави. 24 серпня календар історії незалежної України відрахував 30 років, відколи здійснилася споконвічна мрія наших співвітчизників – бути господарями на своїй землі. Саме цій даті було присвячено нашу Першовересневу зустріч.

Усіх учасників свята привітала директор Людмила Іванівна Литвин. На святі був присутній перший заступник голови селищної ради Володимир Валентинович Осипенко, який  привітав учасників заходу зі святом знань, побажав школярам легкого навчання, гарних вражень та успіхів у навчальній діяльності, доброго шляху по шкільній дорозі та мирного неба! Також він вручив подяки Департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації заступнику директора з навчально-виховної роботи Ірині Олександрівні Лень та вчителю математики та інформатики Людмилі Олександрівні Дахно за високий професіоналізм, плідну педагогічну діяльність, вагомий внесок у розвиток освітньої галузі.

Після шкільної лінійки учні побували на першому уроці, тема якого присвячена 30-річчю проголошення  незалежності України. Попереду не проста, але цікава робота – це навчання. І кожен з учасників цього процесу має працювати на совість. Бо настали такі часи, коли це особливо важливо. Потрібно чесно віддавати  Батьківщині свої зусилля, якщо ми хочемо жити добре.















Немає коментарів:

Дописати коментар