пʼятниця, 17 вересня 2021 р.

"Вивчаємо! Знаємо! Виконуємо!"

 


Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

З метою вдосконалення роботи щодо збереження життя і здоров’я дітей, залучення здобувачів освіти до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях селища, заміських дорогах, у транспорті, профілактики дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі із 13 по 17 вересня в нашій школі пройшов Тиждень безпеки життєдіяльності на тему «Вивчаємо! Знаємо! Виконуємо!» У рамках Тижня були проведені різноманітні тематичні заходи відповідно до розробленого плану: урок "Безпека на дорозі – безпека в житті"; вікторина «Мій друг – дорожній рух», тематичні уроки та бесіди на тему «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!» з використанням відеопрезентацій та навчальних мультфільмів, практичні заняття «Я - велосипедист». Під час проведених заходів діти розгадували загадки, малювали дорожні знаки, грали в рольові ігри, переглядали мультиплікаційні й документальні відеофільми.

Учні 1 класів стали учасниками ігрового заняття «Дорогою до школи». До найменших школярів завітав Світлофорик, який допоміг  першокласникам вивчити правила переходу через дорогу, познайомив із різними дорожніми знаками та пограв у цікаву гру, під час якої кожен маленький учасник повторив, що означають кольори світлофора.

Проведені заходи були цікавими, змістовними і сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.








Немає коментарів:

Дописати коментар