неділя, 19 вересня 2021 р.

Всесвітній день прибирання

 


18 вересня 2021 року  Україна разом із мільйонами активістів із 180 країн світу вийшла на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». В акції взяли участь люди, незалежно від віку та географії, адже головна мета прибирання полягає в об’єднанні заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття. «Побачив? Прибери» − девіз акції.

Долучилися до міжнародної екологічної акції, яка щорічно в Україні проводиться з метою забезпечення благоустрою, чистоти та порядку в населених пунктах, дбайливого ставлення до довкілля, покращення санітарного стану навколишнього середовища і здобувачі освіти, і працівники нашої школи. «Озброївшись» рукавичками, пакетами для сміття, віниками, граблями, екоактивісти взялися звільняти територію школи від сміття та опалого листя. Спільними зусиллями вдалося прибрати одразу кілька локацій. Всі,  хто цього дня вийшов на прибирання, доклали максимум зусиль, що б зробити свою школу, вулиці рідного селища чистими та охайними.

Наша Земля  – це наша домівка, і від того в якому вона стані залежить наше сьогодення і майбутнє. Ми долучилися до цієї ініціативи, бо вважаємо питання екології дуже важливим на сьогоднішній день. Прибрати сміття біля своєї школи або домівки – важливий крок для безпечного майбутнього, який під силу кожному.







Немає коментарів:

Дописати коментар