вівторок, 21 вересня 2021 р.

Діти України за мир!

                              

Мир! Це слово звучить по-різному на континентах Землі, але скрізь воно означає можливість спокійно жити під чистим блакитним небом, вчитися, працювати, любити і поважати один одного. Мир - це свято всіх людей, свято всіх дітей. Без миру нема дитинства, нема майбутнього.

Щороку 21 вересня в усьому світі відзначається Міжнародний день миру, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН. Цей день присвячений укоріненню ідеалів миру як у відносинах всередині держав, так і у відносинах між усіма державами і народами. Ну і, звичайно, події, які трапилися за останні кілька років у нашій країні, показують, наскільки Міжнародний день миру актуальний і в наш час. Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. Наша школа також долучилась до цього свята. Діти виготовили плакати з голубами, які є символами миру та духовного розвитку нації. Саме в цей  день організовано участь в шкільних акціях: «Полотно миру», «Марафон думок», під час яких і дорослі, і діти змогли висловити власні думки, що для них означає слово «мир». Молодші школярі виготовили плакат «Діти України за мир». За допомогою жовтих і блакитних голубів та долоньок створили карту України. Здобувачі освіти  6-А та 8-А класів взяли участь у патріотичному флешмобі «Я голосую за мир» аби показати наскільки важливими є мир, свобода, добро і повага.

Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.
































Немає коментарів:

Дописати коментар