вівторок, 28 лютого 2023 р.

Рік незламності

24 лютого 2022 року... Ця дата закарбувалася у пам'яті і серцях усіх українців, дата, яка розділила наше життя на "до" і "після". 24 лютого – день, який змінив мирне життя кожного з нас!

Саме цього дня підступний сусід розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку Москва розпочала проти України 9 років тому з окупації Криму у 2014 році. 

Від сумної дати початку повномасштабної агресії росії проти України минає вже 1 рік. Ми рахували кожен день … 2022 рік видався найважчим в історії нашої незалежної країни! Відважний український народ ціною своїх життів боронить не лише себе, а й увесь світ. За цей рік ми об’єднали усе цивілізоване світове суспільство. Ми насправді зрозуміли, що таке підтримка та допомога, єднання навколо боротьби проти абсолютного й чорного зла!

Сьогодні кожен українець та українка бачать своє майбутнє у мирній державі і з міцними союзниками! Українці не зупиняються – створюють, будують, навчають, розвиваються, відновлюють…

Ми щиро дякуємо всім нашим воїнам! Ми схиляємо голови, віддаючи шану тим, хто віддав життя за нас… 

Наша боротьба триває. Україна чинить опір і ми усі впевнені – перемога буде нашою! Все буде Україна!

До річниці повномасштабного вторгнення лідери учнівського самоврядування створили відеоролик.

https://www.facebook.com/groups/233000005433030/permalink/567180368681657/




Немає коментарів:

Дописати коментар