понеділок, 19 лютого 2018 р.

Благодійна акція "Допоможемо разом"

     Благодійність є досить популярною в наші дні. Люди стали більш відкритими і добрими. Справжня благодійність починається з доброго слова, сказаного вами комусь в поганий день, з щирої посмішки і любові.

 Благодійні акції мають багато різних форм. Якщо ви коли-небудь допомогли посадити город або дали свою скарбничку з грошима тому, хто потребує цього більше, то ви вже знаєте, що таке благодійність. 
      Не всім пощастило мати багато іграшок або теплий одяг на зиму. Іноді люди просто не можуть знайти роботу, щоб заробити достатньо грошей. Інші хворі, є інвалідами або літніми і не можуть все робити самі. Це ті випадки, коли благодійність допомагає.В цілому, благодійність означає добровільне надання допомоги тим, хто її потребує. Пожертвування речей, які вам більше не потрібні, є однією з форм благодійності. Так, вже стало доброю традицією проводити благодійну акцію "Допоможемо разом" по збору одягу, взуття, іграшок для дітей Староосотського протитуберкульозного санаторію. Учні школи дружньо відгукнулися на прохання членів шкільного парламенту, зібрали і передали речі для своїх однолітків. Якби всі зробили благодійність частинкою свого життя і допомагали б тим, хто потребує, то світ став би кращим місцем для життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар