четвер, 7 березня 2019 р.

Жінки, жінки... О скільки в цьому слові!...



   З березневим подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів приходить жіноче свято – 8 Березня. Кожна жінка і дівчина чекає цього свята. Але не менше чекають його хлопчики та чоловіки, бо мають змогу привітати своїх дружин, матусь, бабусь, сестричок, подруг.
    6 березня…. Ранок… У фойє школи метушня, учнівське самоврядування чекає на жінок – працівників школи. Зранку учні приємно дивували жіночу половину школи – дарували їм вітальні листівки та квіти.  Приємне здивування на обличчях та щира вдячність радувала дітей.
   А після уроків діти радо чекали працівників школи у актовій залі. Святковий концерт, слова-вітання, вірші, гуморески, пісні та танцювальні постановки радували глядачів.  Школярі показали свої здібності, таланти, нахили. А хлопці показали себе справжніми чоловіками.
    Концерт проходив у дружній теплій атмосфері, де всі почували себе, як одна сім’я.  Цей день був наповнений весняним, сонячним теплом, ніжними барвами квітів. 
   Дуже важко жити без ласкавого маминого погляду і лагідних рук, які завжди втішать і заспокоять, без очей коханої жінки, які розуміють все, чим ти живеш, без голосу донечки, який дає наснагу і надію на майбутнє.
Учні школи подарували чудовий концерт. У це прекрасне свято від усієї душі бажали любові, добра, успіхів.










Немає коментарів:

Дописати коментар