пʼятниця, 15 березня 2019 р.

Сесія районного парламенту дітей



    14 квітня 2019 року в Районному центрі дитячої та юнацької  творчості  відбулася ІІІ сесія ХVІІ скликання районного парламенту дітей на тему «Гідність – вона є». Делегатами на сесії від нашої школи були учні 9 класу Чубатенко Діана,  Антон Кучеренко, Ангеліна Василець,  Анна Ярова. Привітала учасників директор РЦДЮТ Жанна Володимирівна Скрипник.
Також у ході заходу  Жанна Володимирівна провела майстер – клас «50 питань до дорослого», під час якого депутати ставили питання  Селищному голові О. І. Безпечному. Юних парламентарів цікавили питання екологічного стану селища та району, озеленення вулиць,  проблема сміттєзвалищ, дозвілля молоді, стан доріг та  багато інших. Адже молоді не байдужі проблеми їхньої маленької Батьківщини. Також, депутати взяли участь у правовій інтелектуальній грі «Брейн-ринг» на тему: «Права та обов’язки дітей». Гра проходила у три тури, під час яких учасники давали відповіді на запитання правового характеру. В результаті команда нашої школи виборола І місце. Завершенням сесії стала «Трибуна молоді», під час якої лідери РПД демонстрували ораторське мистецтво на різні актуальні теми сьогодення:
  
        -  «Гідність. Вона є»;
-       -   Врахування думки дітей у вирішенні питань на рівні навчального закладу;
-       -  «Ми вирішили, ми зробили, ми досягли».
    Чудовий настрій створювали гуртківці РЦДЮТ та учасники художньої самодіяльності шкіл району. Вітаємо з перемогою та висловлюємо подяку Анні Яровій, Діані Чубатенко, Антону Кучеренку, Ангеліні Василець, Роману Сапсаю, Лебедю Олександру за підготовку та активну участь у сесії районного парламенту дітей!










Немає коментарів:

Дописати коментар