четвер, 18 травня 2023 р.

"Вишиванку одягаймо, Україну прославляймо! "

Щороку у третій четвер травня відзначають Всесвітній день вишиванки. Саме цей одяг є нашим національним надбанням та оберегом.

Здобувачі освіти ліцею долучилися до відзначення Дня вишиванки та взяли участь у святі "Україна моя вишивана!" Під час проведення заходу уся дружна шкільна родина об'єдналася у флеш-мобі "Вишиванку одягаймо, Україну прославляймо!" А гарний настрій усім присутнім створювали учасники гурту " Bend-era" під керівництвом Олексія Анатолійовича Зайця.

   Українські вишиванки зачаровують різноманіттям. Вони наш скарб, культурне багатство, оберіг, генетичний код. Тож обирайте ту, яка вам до душі. Щиро вітаємо вас із цим чудовим святом! Хай у ваших оселях розквітне калина, оживають птахи й квіти на полотнах! Ми з вами - українці, яких об'єднує у велику родину любов до рідної землі, до пісні, до вишиванки. Хочемо побажати, щоб у вашому житті переважав червоний колір - ознака любові, щастя, радості, благополуччя! Дякуємо нашим Збройним Силам за можлививість сьогодні відзначати це чудове свято!












































































Немає коментарів:

Дописати коментар