пʼятницю, 27 жовтня 2017 р.

Сценарій проведення свята Останнього дзвоника


«Нам з дитинством прощатись вже час»
Результат пошуку зображень за запитом "Свято Останнього дзвоника у школі зображення"
 Дата проведення : 30 травня 2017 року
 Звучать фанфари.  Виходять: ведучі, адміністрація школи, гості.

                     1-а ведуча.
                     Ранішній гомін і квіти з вітаннями,
                  Барви святкові і зелень рясна –
                  В зошиті, списаному до останнього,
                  Крапку упевнено ставить весна.

                    2-й ведучий.
                                Все в сум’ятті закружляло чудовому,
                                Та наближається термін, коли
                                Дзвоник останній покличе, щоб знову ми
                                Нашим здобуткам межу підвели.



т      
                        1-а ведуча. Час летить невблаганно швидко. І особливо це відчувають сьогодні наші найстарші учні, для яких прийшла пора прощатися зі школою, із шкільним дитинством.              2-й ведучий. Сьогодні саме вони - учні 11-го класу – є найпочеснішими гостями нашого свята. Вони – майбутнє нашої неньки - України. Тож запрошуємо їх на урочисту лінійку.


Під музику на урочисту лінійку виходять випускники.

1-а ведуча.  Шановні друзі! Для урочистого відкриття свята слово надається директору Олександрівського навчально-виховного обєднання №1 Людмилі Іванівні Литвин.
Виступ директора (Директор представляє  гостей, вітає ветеранів педагогічної ниви.)
Директор: Урочиста лінійка з нагоди закінчення навчального року та Свята Останнього дзвоника в Олександрівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1Комунального закладу «Олександрівське навчально-виховне об’єднання №1» оголошується відкритою! Право підняти прапор України  надається кращим учням школи…………

Звучить Державний Гімн України. Піднімають прапор.
                                                          Виступ директора школи
Виступ  гостей
Нагородження


2-й ведучий. Дитинство – маленька безтурботна країна. Кожному з нас доводиться бувати в ній лише раз у житті. Згодом дорогу туди перетинають дорослі турботи та проблеми. І скільки б ми не шукали її на карті – не знайдемо. Лише приємні, щемливі спогади і мрії мають чарівну здатність повернути нас у дитинство.

1-а ведуча: Сьогодні, дорогі випускники, можливо, як ніколи, ви відчуєте, що школа - це ваш рідний дім у цій Країні Дитинства. І сьогодні вона в сяйві квітів, ніби притихла, щоб попрощатися з вами, випускає вас у доросле життя.
2-й ведучий: Пригадайте свої шкільні роки: сходинка за сходинкою, від першокласника до випускника. Вам є що згадати і є що сказати.
1-й ведучий: Тож вам слово,  випускники 2017 року.
Вихід випускників.
Слова випускників.
1 вип. Сьогодні, нарешті, настав той день, про який мріяли довгий час, який чекали з нетерпінням, бачили уві сні.  Цей день звучить в наших серцях урочистою, яскравою, радісною  мелодією. І в цю мелодію органічно вливаються нотки смутку і жалю.
2 вип. Ми йдемо зі  школи і розуміємо, що нічого вже не повернути, не повторити, не змінити. Позаду залишилося яскраве, насичене подіями шкільне життя, де прощали нам провини й помилки, де нас розуміли, намагалися допомогти, навчити, підтримати.
3 вип. Школа стала для нас не тільки місцем, де отримують знання, але і, дійсно, другим домом. Тут ми дружили, допомагали один одному у вирішенні завдань і життєвих проблем, разом перемагали і ділили гіркоту поразок, раділи успіхам один одного і намагалися розрадити в біді.
4 вип. Тут поряд з нами були наші найкращі порадники та друзі – вчителі. Ми  будемо завжди памятати ваші уроки добра, справедливості, толерантності, чесності. Ми будемо дбайливо зберігати шкільні спогади не тільки в фотоальбомах, файлах  на дисках, але і в своїх серцях.  В наших душах залишається і мелодія сьогоднішнього дня, урочиста, яскрава з нотками смутку і жалю. Давайте напишемо її разом.  Кожен з нас додасть в мелодію свою ноту: любові, вірності, надії і подяки. І ці квіти ми від щирого серця даруємо Вам, дорогі наші вчителі!
Звучить мелодія. Вручення квітів.
2-й ведучий: Скільки разів щодня лунав для вас дзвоник у стінах школи, але сьогодні його голос буде особливим, бо для вас він продзвенить в останній раз.
1-а ведуча.
Дзвінок останній - перший крок в житті
Палкий порив і юності надії
Нехай щастить вам, друзі, у путі,
І хай здійсняться світлі ваші мрії.
2-й ведучий:
Право подати останній дзвінок надається учню 11 класу _____________________________________ та учениці 1 класу ___________________________________________.
Звучить останній дзвінок навчального року.
Директор.  Урочиста лінійка, присвячена святу Останнього дзвоника, оголошується закритою.        
Звучить Гімн.

1-а ведуча. Дитинство позаду. Що буде в майбутньому – знає лише доля.
2-а ведучий. Але, куди б вона вас не закинула, ніколи не забувайте  рідної школи, яка залишиться у серці кожного з вас мелодією шкільного вальсу.
 Тож запрошуємо вас, випускники, закружляти у вихорі незабутнього танцю.
                                         Діти виконують танець.

2-й ведучий: І ось вона – очікувана мить! Кульки, що злетять у небо, сповіщають вам: останній раз у рідних стінах чекає клас і класний керівник на ваш останній урок. В добру путь, випускники!
Під мелодію 11-класники випускають кульки
і  заходять до школи.
Далі вчителі фізкультури розводять  всіх учнів.


Немає коментарів:

Дописати коментар