четвер, 28 травня 2020 р.

Зі святом Останнього дзвоника!


     Щороку, в останню  п'ятницю травня, у нашій  школі відзначали свято "Останнього дзвоника". Останній дзвінок підводить риску, ставить крапку в багатоденному навчальному марафоні з усіма його уроками і змінами, контрольними роботами та домашніми завданнями. Та цьогоріч невидимий вірус кинув  усьому світу виклик, до якого людство та школярі  не були готові. Настала ера комп’ютерних технологій і нам довелося відмовитися від звичного формату святкування останнього дзвоника. 
 Через карантин урочистостей у навчальному закладі не відбудеться. Однак захід організують онлайн. Дотримуючись всіх норм карантину, ми відзняли всі частини відео, зробили фото та змонтували онлайн свято. 29 травня відбудеться трансляція даного відеоролика  на сайті нашої школи. Особисто мені здається, що за даних обставин проведення онлайн останнього дзвоника є найбільш раціональним рішення, адже йдеться про безпеку та здоров’я вчителів і учнів. Звичайно, дуже шкода, що останній рік в школі не завершиться традиційно для наших найстарших учнів - одинадцятикласників: з вальсом, дзвенінням дзвоника, урочистою лінійкою, проте, якщо є можливість зібратися разом, використавши сучасні технології, чому б ні? Наші випускники також підготували свої найщиріші привітання вчителям. 
   Я вітаю усіх із закінченням навчального року! Це свято – особливе. Останній дзвоник сповіщає про те, що навчальний рік успішно завершився, що ви, дорогі діти, піднялися ще на одну, вищу, сходинку в своєму житті. Розпочалася чудова пора – пора відпочинку, мандрівок, зустрічей з природою. Тож бажаю вам, дорогі діти, змістовного дозвілля, подорожей та нових вражень.
    Особливо пам’ятний цей день для випускників 2020 року. Нелегкі випробування довелося долати цьогоріч нашим одинадцятикласникам. Та повірте, усі труднощі тільки зміцнили вас. Ви, шановні випускники, прощаєтеся зі школою і вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю, щоб цей шлях був щасливим, сповненим гарними подіями і здобутками. Зичу вам впевненості, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій, бажаю успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою ваших здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин!
    Висловлюю щиру подяку вчителям за невтомний творчий пошук, доброту і щедрість душ; батькам — за любов, віддане тепло своїх сердець. Усі разом ми подолаємо усі перешкоди та досягнемо найвищих вершин!





Свято останнього дзвоника ви можете переглянути за посиланням
http://school1.olexandrivka.info/news/svjato_ostannogo_dzvonika_2019_2020_navchalnogo_roku/2020-05-29-684
    

Немає коментарів:

Дописати коментар