четвер, 4 квітня 2024 р.

4 КВІТНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПРОСВІТИ З МІННОЇ БЕЗПЕКИ

У грудні 2005 року Генеральна асамблея ООН оголосила 4 квітня Міжнародним днем просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги в діяльності, пов'язаній із розмінуванням.

Цей день відзначають щорічно. Головна його мета полягає у приверненні уваги до проблеми мінної загрози, покращення поінформованності суспільства про мінну небезпеку.

🟡🔵Україна є найбільш замінованою країною у світі. Ми всі повинні пам’ятати, що загроза вибуху може бути прихована у непомітних і на перший погляд безпечних, побутових речах. Ми повинні  навчити дітей базових правил безпечної поведінки і дій у разі виявлення мін та інших вибухонебезпечних предметів. Знання та дотримання цих правил допоможе врятувати не одне життя!

Саме з такою метою для учнів 3-Б та 4-А класів членами учнівського самоврядування Анжеліною Майданник, Дарією Лантух та педагогом-організатором Носенко Н.К. було проведено виховний захід «Мінна безпека». Діти дізналися, які приховані загрози існують, вивчили 4 правила суперздібностей, пограли в дидактичну гру «Про безпеку разом з Патроном», де шукали небезпечні предмети, переглянули мультфільм про правила поводження з вибухонебезпечними предметами, пограли у гру «Так чи ні», де відгадували загадки з підступами. 

Отримані знання допоможуть нашим дітям уникнути прихованих небезпек! 

Рухаймося до безпеки разом!


























Немає коментарів:

Дописати коментар