четвер, 4 квітня 2024 р.

Подорож країною Здоров'я

Життя – це найцінніше , що має людина. Як ранок розпочинає день, так дитинство розпочинає життя. Ми любимо життя за те, що можемо насолоджуватися красою природи, радіти зустрічам з друзями, що рідні і близькі дарують нам свою любов і турботу, що кожного дня ми дізнаємось щось нове про світ, який нас оточує. Але для того , щоб всі плани здійснювалися треба бути здоровими.

Кожен з нас має певні звички. А які вони: корисні чи шкідливі? Сьогодні на це питання давали відповіді першокласники 1-Б (класний керівник Черкас О. О.) разом із педагогом-організатором Носенко Н.К. Під час подорожі країною Здоров’я діти грали в ігри, розгадували загадки про здоровий спосіб життя, дізналися, що є корисним для нашого здоров’я, а що шкідливим.

Набути корисних звичок не завжди легко. Це праця, яка потребує наполегливості, старанності та терплячості. Кажуть, що для набуття нової корисної звички її необхідно виконувати щонайменше 21 день. Тож давайте розвивати корисні звички, адже вони додають життєвої енергії, зміцнюють наше здоров’я. Бо недарма в народі кажуть: «Лише в здоров’ї щастя є».










Немає коментарів:

Дописати коментар