неділя, 26 листопада 2023 р.

21 листопада - День Гідності і Свободи


💛💙21 листопада - День Гідності та Свободи — знакове державне свято, встановлене на честь початку двох революцій: Помаранчевої 2004-го та Революції Гідності  2013 років.

Цьогоріч Україна відзначатиме 10 річницю Революції Гідності. Цей день — символ творення новітньої історії держави, пам’ятна дата, що вшановує мужність та патріотизм українців, які відстояли свої споконвічні цінності: свободу, демократію та європейськість.

   Цього дня українці вшановують пам’ять про людей, які під час

Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина,

національних інтересів держави та її європейського вибору, згадують тих, хто не тільки своїми справами, а й втраченим життям продемонстрував

бажання жити у вільній та демократичній державі.🙏

До цієї визначної дати в ліцеї було проведено виховні заходи "Україна - країна нескорених", "Бути гідним - бути людиною", "Що означає "бути гідним"?", інтелектуальну гру "Гідні бути українцями!"

День Гідності та Свободи — наше національне свято, яке має величезне значення для кожного українця. Його мета — затвердити прагнення громадян України до демократії, справедливості, свободи, руху до європейської спільноти, з якого ми вже не звернемо. Віримо, що зникнуть ненависть, несправедливість, жорстокість і безсердечність. Запанує щастя і добробут під блакитним безхмарним небом серед безкрайнього золотого поля.

























Немає коментарів:

Дописати коментар