вівторок, 21 листопада 2023 р.

Навчіться сьогодні, щоб бути в безпеці і вижити завтра...

З  13  по 17 листопада 2023 року в ліцеї проходив тиждень протипожежної безпеки на тему "Навчіться сьогодні, щоб бути в безпеці і вижити завтра..."👍

з метою закріпити знання учнів з питань пожежної безпеки, сформувати  навички  правильних  дій  при  пожежі, навчити  швидко оцінювати  небезпечні  ситуації, приймати  оптимальне  рішення  щодо  їх  подолання, активізувати пізнавальну  та  творчу  діяльність  школярів,  виховувати  бережне  відношення  до  свого  здоров'я.

Впродовж тижня були проведені години спілкування, вікторини, інформаційні хвилинки, заняття з елементами тренінгу на тематику тижня, ігрові заняття "Скажемо дружно "Ні!" усім пожежам на Землі!“, конкурс "Кращий знавець пожежної безпки"🔐.

Діти взяли участь у конкурсі малюнків "Твоя безпека - твоя уважність" та переглянули відеофільми та презентації "Пожежна безпека".

Учні 6-Б класу відвідали ДПРЧ - 29 у Кіровоградській області. Під час екскурсії діти мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про професію рятувальника👨‍🚒, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення.🚒













































Немає коментарів:

Дописати коментар