понеділок, 11 грудня 2017 р.

Будьмо знайомі: ми – 5 клас!

     29 листопада 2017 року в актовій залі школи відбулося свято-презентація класного колективу «Будьмо знайомі: ми – 5 клас!» Пятикласники старанно готувалися до свята та з нетерпінням чекали цього дійства, щоб показати всі свої таланти та уміння.

     Цього дня до школи завітали і тата, і мами, і бабусі, і дідусі наших маленьких артистів, зібралася уся дружня шкільна родина. Чудовий настрій та масу  гарних позитивних емоцій подарували п’ятикласники присутнім. Юні артисти розповідали вірші, співали пісень, танцювали запальні танці, демонстрували свої малюнки та творчі роботи. Разом із педагогом-організатором Носенко Н.К. грали в ігри, виконували цікаві завдання, під час математичної перерви виконували незвичайні вправи.
    А на завершення свята усі учасники підійшли до найурочистішого моменту: усі присутні склали незвичайні клятви і пообіцяли один одному не робити деяких речей, а деякі обов’язково виконувати. Батьки поклялися на ремені та щоденниках завжди допомагати своїм дітям, учні – гарно навчатися і робити все, щоб батьки та вчителі ними пишалися. А класний керівник Рябко Наталія Миколаївна поклялася на пряниках та класному журналі завжди підтримувати своїх вихованців, захищати їх та довести до одинадцятого класу.
    Дитинство – найкраща пора у житті кожної людини. Це найкращі роки, щоб здобувати знання, творити, займатися спортом, спілкуватися, дружити. Кожна дитина, і разом з нею батьки мріють про щасливе майбутнє. Тож саме в школі у кожної дитини є можливість не тільки навчатися, а й розвивати свої таланти, мріяти та здійснювати свої мрії. А щоб всі мрії здійснилися, треба обрати здоровий спосіб життя, взяти собі у друзі щиру посмішку, гумор, хороший настрій, позитивні емоції, щиру пісню. А ще - бути чесними, справедливими, працьовитими, поважати батьків і людей, що оточують, любити рідний край, нашу рідну Україну, її природу, нести добро людям. І щоб життя кожної дитини було щасливим та радісним під мирним небом України!








Немає коментарів:

Дописати коментар