понеділок, 21 листопада 2022 р.

Україна - країна нескорених

 21 листопада наша держава відзначає День Гідності та Свободи. Цей день особливий для кожного українця, адже він змінив історію країни. 

Століттями українська нація доводила, що ніхто не позбавить нас цих якостей. Цю істину підтвердили й доленосні для незалежної України революції: Помаранчева і Революція Гідності та війна з російським загарбником. Агресор може спробувати лишити нас світла чи тепла, спробувати захопити наш дім, нашу землю, але йому не забрати в українців ані Гідність, ані Свободу!!!

Цьогоріч День Гідності та Свободи відзначається на тлі повномасштабного вторгнення рф, яке розпочалося 24 лютого. Україна знову бореться за свою свободу та незалежність, захищаючись від агресора!!!

 Здобувачі освіти ліцею долучилися до відзначення цієї визначної дати. У класних колективах були проведені уроки Гідності "Україна - країна нескорених", 

Години спілкування "Гідні бути українцями", члени учнівського самоврядування провели інформаційні хвилинки "Україна - територія Гідності та Свободи" та розповіли історію цієї дати.

Ми щиро вітаємо усіх з великим Днем Гідності та Свободи! Сьогоднішній день  - це підтвердження того, що події 2013-2014 років на Майдані об'єднали нас в єдиній, соборній і незалежній Україні. Ми шлемо щирі вітання учасникам визвольної боротьби, хто відстояв перемогу Революції Гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю. Схиляємо низько голови перед тими, хто віддав свої життя у боротьбі за свободу і незалежність рідної України.


















Немає коментарів:

Дописати коментар