понеділок, 28 листопада 2022 р.

Вогонь - біда, вода - біда, а без вогню і води ще більше біди!

Традиційно у листопаді в ліцеї проходить тиждень знань правил пожежної безпеки. Цьогоріч він проходив з 21 по 25 листопада під гаслом "Вогонь - біда, вода - біда, а без вогню і води ще більше біди!"

Метою Тижня було  навчання дітей Правилам пожежної безпеки та дотримання учнями цих Правил у повсякденному житті,  виховання у дітей розуміння важких наслідків з причин порушення Правил пожежної безпеки,   формування в учнів навичок обережного поводження з вогнем, правильної поведінки під час пожежі, моделювання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях та пропагування професії рятувальника.  

 У рамках тижня пройшли найрізноманітніші заходи – години спілкування, виховні години, бесіди, інтерактивні ігри, вікторини, віртуальні подорожі. Так, здобувачі освіти 2-х  класів взяли  участь в інтерактивному занятті "Вчимося правилам пожежної безпеки", під час якого маленькі другокласники відгадували загадки на тему тижня, дізналися про причини пожеж, визначили, коли вогонь буває злим, а коли добрим. Школярі виробили правила поведінки під час пожежі та зуміли побороти Злий вогонь. Діти вчилися, як поводитись в екстремальних ситуаціях, повторили та  обговорили основні Правила пожежної безпеки та дійшли висновку, що знання правил – це запорука власної безпеки.












































Немає коментарів:

Дописати коментар