вівторок, 14 листопада 2017 р.

«Ми - за життя без тютюну, алкоголю, наркотиків!».

     З метою підвищення інформованості, громадської активності дітей і підлітків у сфері пропаганди здорового способу життя та поширення досвіду альтернативних видів і форм діяльності, розширення знань учнів про негативні наслідки вживання тютюну, алкоголю, наркотиків; формування у дітей небайдужого ставлення до існуючих проблем сьогодення; пошук дієвих форм та методів щодо формування здорового способу життя; виховання соціальної активності учнів, впродовж жовтня 2017 року у школі була проведена традиційна рекламно-просвітницька кампанія «Ми - за життя без тютюну, алкоголю, наркотиків!»

    У рамках кампанії педагог-організатор Носенко Наталія Кирилівна підготувала та провела заняття з елементами тренінгу «Я і моє здоров’я». Разом з педагогом – організатором учасники заняття виконали вправи «Асоціативний кущ» та «Сонечко», під час виконання яких визначили, які фактори негативно впливають на здоров’я, а що допомагає нам його зберегти та зміцнити.





     Учні дізналися, яку шкоду завдає тютюн на організм підлітків та що треба робити, щоб не потрапити на гачок шкідливих звичок ( вправа «Зумій сказати: «Ні!» ). На завершення заняття учні виконали вправу «Скріпочка» та познайомилися з притчею про Мандарина, під час яких зуміли переконатися, що все у житті залежить від нас самих. 
     Агітбригада старшокласників «Промінь надії» виступила перед учнями 5-11 класів з метою запобігання шкідливим звичкам, які негативно впливають на здоров’я дітей та формуванню вмінь і навичок учнів щодо власної безпеки, розуміння відповідальності за власні вчинки та їх наслідки. В цікавій, гумористичній формі учасники агітбригади показали, яку шкоду завдають шкідливі звички та закликали присутніх обрати здоровий спосіб життя. В ході заходу було надано практичні рекомендації стосовно формування навичок протистояння шкідливому впливу на особистість. Виступ був цікавий, ґрунтовний та змістовний.






                                                


                                     



                                                


                                      


Немає коментарів:

Дописати коментар