неділя, 11 грудня 2022 р.

Всеукраїнська кампанія "16 днів проти насильства"


Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства». У знак підтримки, люди у всьому світі пов’язують помаранчевою стрічкою свій одяг. Це офіційний колір протидії насильству, що символізує світле та вільне майбутнє.

В рамках цієї акції 10 грудня відзначається Міжнародний день прав людини. Здобувачі освіти 6-Б класу взяли участь у тренінговому занятті "Права та обов'язки школярів. Правопорушення та відповідальність". Разом із педагогом - організатором Носенко Н. К. шестикласники пригадали, які права мають діти  та які обов'язки вони повинні виконувати. Розглянули питання правопорушень, які їх види існують та яку відповідальність несуть правопорушники. Особливу увагу учасники заходу звернули на питання булінгу в учнівському середовищі. На завершення діти виконали цікаву вправу "Місто Добра", під час якої висловили думки про те, якими повинні бути люди в цьому місті, якими б вони бачили його вулиці.

Ми всі різні, але маємо однакові права та обов'язки. Кожен із нас повинен намагатися з повагою та розумінням ставитися до людей, що нас оточують, дотримуватись усіх норм і правил суспільства, у якому ми живемо. І тоді ми всі разом житимемо у прекрасній Країні Добра.












Немає коментарів:

Дописати коментар