субота, 17 грудня 2022 р.

Кібербулінг або агресія в Інтернеті: способи розпізнання і захист

Інтернет-технології стали невід’ємною частиною життя сучасного суспільства. У 3 роки малюки самостійно дивляться мультики на YouTube, а першокласники шукають необхідну інформацію за допомогою Google, спілкуються у соціальних мережах.

Проте, популярність інтернет-ресурсів крім позитивних моментів швидкого доступу до необхідної інформації, призвела до зростання кількості порушень прав та поширення недостовірної й конфіденційної інформації. На жаль, більшість дітей не володіють інформацією про небезпеку Інтернету й не мають сформованої онлайн-культури. Тому часто вони не розуміють, як можуть захиститися від кібербулінгу.

Здобувачі освіти 7-А класу взяли участь у занятті "Кібербулінг або агресія в Інтернеті: способи розпізнання і захист". Діти дізналися походження цього слова та його значення, які типи кібербулінгу існують та як їх розрізнити. Під час заняття учасники розробили правила- поради для подолання кібербулінгу, а також дізналися, що треба робити, якщо ти став очевидцем цього негативного явища. Школярі зробили висновки, що необхідно бути обачними в мережі Інтернет, підтримувати тих, хто став жертвою кібербулінгу.


















Немає коментарів:

Дописати коментар