вівторок, 6 грудня 2022 р.

Слави Збройних Сил України гідні!

      День Збройних сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ - це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини.

     6 грудня, у День Збройних сил України відбувся  урочистий захід, на який завітали представники ГО «Спілка учасників АТО/ООС та волонтерів Олександрівського району Кіровоградської області «Нескорені»»:  Шабанов Володимир – керівник волонтерського центру, Чипіга Олена – секретар ГО, Пархоменко Олексій – член спілки, Черкас Ольга – членкиня спілки «Нескорені», керівник військово-патріотичного центру тактичної підготовки  «Сова». На лінійці були присутні всі класні колективи та представники від батьків, які вручили волонтерам дитячі малюнки, обереги для наших захисників та виручені кошти із благодійного ярмарку, який проходив напередодні 5 грудня в День волонтера. Звучали щирі привітання  для всіх, хто боронить нашу рідну Україну, побажання якнайшвидшої перемоги та повернення до рідних домівок .

    А на завершення сьогоднішнього свята в ліцеї пройшли військово-патріотичні змагання «Слави Збройних Сил України гідні» між командами «Сокіл» ( 11-А клас) та «Патріот» (11-Б клас).

Вітаємо всіх доблесних і хоробрих чоловіків і жінок, які потужною стіною захищають свою рідну Україну від окупанта! Неможливо висловити словами нашу безмежну вдячність. Нехай Господь береже кожного українського воїна. Україна пишається своїм військом. Слава Збройним Силам України! Слава Україні!






















































Немає коментарів:

Дописати коментар