субота, 24 грудня 2022 р.

Новий рік ступає на поріг

Традиційно наприкінці грудня в ліцеї проходять новорічні ранки. Адже Різдво та Новий рік - це найулюбленіші свята дітвори.

Та цьогоріч вони були особливими: з сиренами, тривогами та вимкненнями світла. Та ніщо не завадило нам подарувати дітям радість Новорічних свят. Різдвяне диво з колядками, щедрівками, іграми подарували юні артисти для учнів початкових класів, дітей з ООП та ВПО. Сьогодні ми дозволили цю розкіш завдяки нашим мужнім та безстрашним воїнам ЗСУ. Нехай дитячі посмішки подарують втіху тим, хто зараз у холодних окопах б'є ворога заради цих усмішок.

   Ми щиро вітаємо усіх з Різдвом та Новим роком! Нехай він видасться переможним у всіх сенсах: для нашої України – над ворогом, для всіх людей – над тими стражданнями, які принесли окупанти на нашу землю. Бажаю, щоб рік новий дарував тільки позитивні емоції. Щоб всі ті добрі мрії й бажання втілились у життя. А ще – простого людського щастя та надії на світле майбутнє. Нехай 12 місяців Нового року дивують тільки приємними новинами. Щасливого Різдва та Нового року!






















Немає коментарів:

Дописати коментар