понеділок, 5 грудня 2022 р.

5 грудня - Міжнародний день волонтера

🇺🇦💙💛5 грудня — Міжнародний день волонтера. Це свято відзначається щорічно з 1985 року, коли Генеральна Асамблея ООН запропонувала урядам відзначати саме цей день, як день добровольця в ім’я економічного і соціального розвитку.

Волонтери (добровольці) — це люди, які свій вільний час витрачають на благо суспільства. Волонтери - це ті, які завжди прийдуть на допомогу 💙💛🇺🇦 Та лише в нашій країні – це свято не окремих людей, а всього великого 40-мільйонного українського народу, який, не жаліючи ні себе, ні свого часу, ні свої кошти, віддає все, щоб нарешті відірватись від загарбницьких рук московських окупантів.

Кожен із нас із 24 лютого, мабуть, не задумуючись, став волонтером: хто допомагає коштами, хто надає продукти харчування, хто готує їжу, хто збирає одяг. Ми всі – волонтери! Весь великий український народ! І великі благодійні фонди, і зовсім маленькі кооперації кількох людей, котрі вирішили зібрати кошти на амуніцію для свого товариша, і люди, котрі надали прихисток вимушено переселеним українцям, і маленький хлопчик із будь-якого дитячого садочку  чи дівчинка зі школи України, котрі відмовилися від солодощів, натомість віддали гроші для ЗСУ.

Учні, вчителі, батьки ліцею теж приєдналися до волонтерської діяльності. Сьогодні, 5 грудня, у нашому освітньому закладі пройшов благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України, адже 6 грудня ми будемо відзначати професійне свято наших мужніх воїнів, які служать у лавах Збройних Сил України. Наша велика ліцейна родина завжди готова допомогти нашим захисникам! Адже, разом - ми сила!!!

Лідери учнівського самоврядування щиросердно вдячні за чуйні серця нашим  ліцеїстам, їхнім турботливим батькам та відданим  учителям. Лише разом до нашої ПЕРЕМОГИ 🇺🇦

Сьогодні ми хочемо привітати усіх волонтерів зі святом, бо вони – це справжній приклад доброти, людяності й безкорисливості. Спасибі вам величезне, нехай усі Ваші добрі справи неодмінно будуть винагороджені. Дякуємо усім, хто розуміє ціну свободи та робить все, щоб жити у вільній країні. Дякуємо тобі, український народе! Тримаємо стрій, перемога близько!




























Немає коментарів:

Дописати коментар